Automatische
e-mailcampagnes

Het instellen van automatische campagnes
kun je aan ons uitbesteden of zelf verzorgen.

Meest voorkomende campagnes

Verzend automatische e-mailcampagnes op basis van data en gedrag. De meest voorkomende campagnes zijn:

Introductiemail
Hierin stel je jezelf of jouw bedrijf voor aan geïnteresseerde mensen die zich hebben ingeschreven voor jouw nieuwsbrieven.

Verjaardagsmail
Die automatisch op de verjaardagen van jouw klanten wordt verstuurd.

Interessemail
Op basis van geopende e-mails of geklikte links, kun je jouw klanten specifieke mails toesturen.

Verras je klanten met een verjaardagsmail

Weinig gebruikt
Eenvoudig in te stellen, super effectief, maar toch onderschat! Veel bedrijven doen aan e-mailmarketing, maar er zijn er weinig die automatische verjaardagsmails versturen naar hun klanten.

Doe het wel!
Door onze ervaring de afgelopen 10 jaar, kunnen we je écht aanraden om hier wel gebruik van te maken! Het is namelijk super interessant! Een goede verjaardagsmail levert je gegarandeerd meer verkopen en/of betrokkenheid op.

Maak je klanten blij
Als je zelf jarig bent vind je het vast leuk om post te ontvangen. Hiermee laat iemand blijken dat hij/zij aan je denkt. Datzelfde gevoel creëer je met een goede verjaardagsmail, die jouw klant op de dag zelf of een paar dagen eerder in zijn/haar postvak ontvangt. Het moment van verzenden kan zelf worden bepaald.

Meer omzet/betrokkenheid
Verleidt je klanten met een pakkende actie of leuk cadeautje om bijvoorbeeld in jouw restaurant zijn/haar verjaardag te vieren. Of zorg ervoor dat de jarige bij jou aankopen komt doen, waarbij hij/zij een cadeautje krijgt.

“Beschik je niet over geboortedatums van jouw klanten? NEXTBOOST helpt je hierbij!”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

Uitbesteden of zelf verzorgen?

Automatische e-mailcampagnes, waaronder het versturen van verjaardagsmails, kun je uitbesteden aan NEXTBOOST door te kiezen voor e-mailmarketing uitbesteden of voor leadgeneratie. Bij beide diensten zit het instellen van geautomatiseerde campagnes inbegrepen. Je kunt ook zelf automatische e-mails instellen, in dat geval kies je voor zelf nieuwsbrieven maken. Hieronder een overzicht.

E-mailmarketing uitbesteden

Hierbij kun je kiezen uit verschillende pakketten waarbij het verzenden van verjaardagsmails zit inbegrepen.

Leadgeneratie

Hierbij doen we hetzelfde als bij ”e-mailmarketing uitbesteden”, maar doen we nog iets extra’s. We focussen ons namelijk op het vergroten van de abonneelijst. Automatische e-mailcampagnes zitten hierbij inbegrepen.

Zelf maken

Hierbij kun je zelf gebruik maken van onze e-mailmarketing software en kun je alle campagnes zelf instellen.

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN