Automatische
e-mailcampagnes

In het nieuwsbriefsysteem van NEXTBOOST kun
je eenvoudig automatische campagnes instellen.

E-mails automatiseren

Door e-mails volledig te automatiseren bespaar je een hoop tijd en kun je automatisch contacten omzetten in klanten. Met een aantal klikken kun je eenvoudig welkomstmails instellen, verjaardagsmails laten versturen of complete funnels instellen om toe te werken naar een verkoop.

De meest voorkomende automatische e-mails:

  • Introductiemail
  • Verjaardagsmail
  • Interessemail

Automatiseer mogelijkheden

Binnen de gebruiksvriendelijke e-mailsoftware van NEXTBOOST zijn een aantal manieren mogelijk om geautomatiseerde e-mails in te stellen. Zo kun je zelf bepalen wat voor jou het meest van toepassing is.

Triggered e-mails

Door een trigger in te stellen kun je iets in actie laten komen. Bijvoorbeeld: zodra op een link in een specifieke nieuwsbrief wordt geklikt, moet nieuwsbrief X worden verstuurd.

Autoresponder e-mails

Middels een autoresponder kun je eenvoudig bevestigings- of welkomstmails laten versturen, zodra iemand zich ergens voor in heeft geschreven.

Ingeplande e-mails

Plan e-mails in die verzonden moeten worden op een specifieke dag en tijd. Perfect voor lanceringen, speciale acties en verjaardagen.

Test het zelf!

Test het nieuwsbrief-
systeem van NEXTBOOST
14 dagen gratis uit

Verras met een verjaardagsmail

Weinig gebruikt

Eenvoudig in te stellen, super effectief, maar toch onderschat! Veel bedrijven doen aan e-mailmarketing, maar er zijn er weinig die automatische verjaardagsmails versturen naar hun klanten.

 

Wij raden het aan!

Door onze ervaring de afgelopen 10 jaar, kunnen we je écht aanraden om hier wel gebruik van te maken! Het is namelijk super interessant! Een goede verjaardagsmail levert je gegarandeerd meer verkopen en/of betrokkenheid op.

Maak je klanten blij

Als je zelf jarig bent vind je het vast leuk om post te ontvangen. Hiermee laat iemand blijken dat hij/zij aan je denkt. Datzelfde gevoel creëer je met een goede verjaardagsmail, die jouw klant op de dag zelf of een paar dagen eerder in zijn/haar postvak ontvangt. Het moment van verzenden kan zelf worden bepaald.

 

Meer omzet/betrokkenheid

Verleidt je klanten met een pakkende actie of leuk cadeautje om bijvoorbeeld in jouw restaurant zijn/haar verjaardag te vieren. Of stuur de jarige een digitale cadeaubon, werkt altijd goed!

“Beschik je niet over geboortedatums van jouw klanten? NEXTBOOST helpt je hierbij!”

Roy | altijd jouw contactpersoon

Maak schitterende nieuwsbrieven

Je hebt totaal geen technische kennis nodig om nieuwsbrieven te maken en automatische campagnes in te stellen. Het mailsysteem is super gebruiksvriendelijk, mocht je toch ergens niet uitkomen, dan kun je altijd bellen of mailen en staan we je direct te woord.

TIP: probeer het programma 14 dagen kosteloos uit en ervaar zelf hoe eenvoudig het is. Is het toch niets voor jou? Geen probleem, je zit helemaal nergens aan vast.

Daarom NEXTBOOST!

ERVARING

10 jaar ervaring met e-mailmarketing

PERSOONLIJK

Je hebt altijd contact met dezelfde persoon, dat maakt het persoonlijk

BOOSTEN

Wij denken écht met je mee over hoe we je jouw bedrijf een boost kunnen geven

BEREIKBAAR

Mails beantwoorden we zo snel mogelijk, ook telefonisch zijn we goed bereikbaar