Social media
beheer
uitbesteden

Leun achterover en besteed je social media beheer
uit aan NEXTBOOST.

Social media

Bedrijven kunnen social media gebruiken voor het opbouwen van een relatie met bestaande klanten en voor het wekken van interesse bij potentiële klanten. Regelmatig content posten is dan wel gewenst. Dat is nu hetgeen wat veel bedrijven niet lukt. Vaak is er te weinig tijd, wordt er daardoor te weinig gepost en zijn de berichten niet interessant genoeg omdat er weinig aandacht aan is besteed. In dat geval kun je jouw social media beheer wellicht beter uitbesteden aan NEXTBOOST. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Direct contact opnemen

Daarom social media uitbesteden

Om het maximale uit je social media communicatie te halen, moet je een duizendpoot zijn. Je bent tekstschrijver, fotograaf, vormgever, online marketeer, social advertising specialist in één. Door social media beheer uit te besteden aan NEXTBOOST haal je alle disciplines in huis.

Interessant: adverteren

Het regelmatig posten van berichten is belangrijk. Hiermee creëer je aandacht en betrokkenheid. Soms is het gewenst om een bericht extra onder de aandacht te brengen. Zoals bijvoorbeeld de lancering van een nieuw product. Door te adverteren zorg je voor een groter bereik. Campagnes kunnen wij voor je instellen.

Onze aanpak

Social media beheer kun je volledig aan ons uitbesteden. Hierdoor heb je geen omkijken en kun je je richten op andere zaken. We bepalen vooraf een strategie en werken daarnaast aan een content planning. Wij zorgen dat alles geoptimaliseerd is (en blijft) en houden de content up-to-date. Jouw (potentiële) klanten zullen er niets van merken dat NEXTBOOST jouw social media beheert.

Kosten socials uitbesteden

Als je jouw social media beheer professioneel wilt uitbesteden, dan gaan we een samenwerking aan voor in eerste instantie 12 weken. Op basis daarvan gelden onderstaande tarieven. Na 6 a 7 weken bepalen we of we onze samenwerking met een 2e termijn van 12 weken voortzetten. Je hebt keuze uit onderstaande pakketten.


2 posts per week

Facebook & Instagram

Geen toevoegingen
aan verhalen

€ 350 per 4 weken

Contentplan


2 posts per week

Facebook & Instagram

Inclusief toevoegingen
aan verhalen

€ 400 per 4 weken

Contentplan


4 posts per week

Facebook & Instagram

Inclusief toevoegingen
aan verhalen

€ 675 per 4 weken

Contentplan

* Genoemde prijzen zijn excl. btw.
* De eenmalige kosten voor het maken van een contentplan bedragen € 199.

“Social media beheer
kun je zonder zorgen
aan ons uitbesteden.
We hebben alle kennis
om jouw socials naar
een next level te brengen!”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN