Grafische
vormgeving

Grafische vormgeving, zoals het ontwerpen van flyers,
brochures en infographics kun je zonder zorgen aan ons uitbesteden.

Hier zijn we goed in!

NEXTBOOST kan allerlei grafische vormgeving werkzaamheden voor je uit handen nemen. De meest gevraagde staan hieronder. Wij verzorgen de opmaak, bij bijvoorbeeld flyers en brochures zorgen we niet voor het drukwerk en de verspreiding. Wel kunnen we je hierover advies geven. De opmaak van nieuwsbrieven kun je ook aan ons uitbesteden.

Flyers en online banners

Even gauw een pakkende flyer of online banner laten ontwerpen die je voor je social media of voor je website kunt gebruiken. Dit doen we graag voor je. Geef ons wat input en we maken het.

Advertenties (online/offline)

Advertenties moeten opvallen, maar toch passend zijn bij het bedrijf van de adverteerder. Wij helpen je hierbij. Of het nu gaat om een krantadvertentie of een advertentie via social media.

Brochures

Een brochure is een geniet boekje met meerdere gevouwen pagina’s en wordt meestal gebruikt ter promotie van een product of dienst van een bedrijf, organisatie of instelling.

Posters

Poster worden voornamelijk gebruikt om acties te communiceren. Veel detaillisten gebruiken posters in winkels, op bijvoorbeeld etalageramen. De juiste kleuren en tekst zijn belangrijk.

Infographics

Een infographic is een illustratie, ofwel afbeelding, die informatie op een speelse manier weergeeft. Het is een afbeelding waarin andere afbeeldingen en tekst zijn verwerkt.

Visitekaartjes

Een goed visitekaartje kan net het extra middel zijn om contact op te nemen met jou of jouw bedrijf. Op het kaartje dient naar voren te komen wie je bent en waar je bedrijf voor staat.

“Visueel vormgeven van
ideeën in verschillende
media is iets waar we
goed in zijn. We denken
graag met je mee”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN