Boost je
offline marketing

Bereik je doelgroep via traditionele media,
zoals krantadvertenties, posters en direct mailings.

Diensten offline marketing

NEXTBOOST kan je op allerlei offline marketing vlakken helpen, de meest gevraagde staan hieronder. Wij verzorgen de opmaak, we zorgen niet voor het drukwerk en de verspreiding. Wel kunnen we je hierover advies geven.

Huis-aan-huis folders

Een huis-aan-huis folder heeft een bewezen hoog rendement. Ze worden veelal ingezet om omzet in winkels te verhogen of voor de lancering van een nieuw product.

Krantadvertenties

Een krantadvertentie kan wekelijks of dagelijks in een regionale of landelijke krant geplaatst worden. In de advertenties worden meestal kortingsacties gecommuniceerd.

Flyers

Een flyer kan gemaakt worden in veel verschillende formaten, denk aan A4, A5 en A6 formaat. Het meest gekozen formaat is A5. Flyers kunnen voor heel veel doeleinden worden gebruikt.

Posters

Posters kunnen bijvoorbeeld in winkels gebruikt worden, op etalageramen om een actie kenbaar te maken. Met de juiste kleuren en tekst, kan een poster voor bewustwording zorgen.

Reclamebord

Een reclamebord zie je meestal langs de kant van de weg of langs een sportveld, zoals bij voetbal of hockey. Bij uitsluitend vertoning van je logo is het doel voornamelijk; naamsbekendheid.

Visitekaartjes

Een goed visitekaartje kan net het extra middel zijn om contact op te nemen met jou of jouw bedrijf. Op het kaartje dient naar voren te komen wie je bent en waar je bedrijf voor staat.

“Naast online marketing
helpen we je graag met
allerlei offline marketing-
werkzaamheden”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN