Aangenaam!

Mijn naam is Roy, trotse eigenaar van NEXTBOOST.
Met veel passie ondersteun ik ondernemers op het
gebied van marketing & communicatie.

”Door mijn opgedane retail en e-commerce ervaring probeer ik voor veel ondernemers een klankbord te zijn.”

Retail ervaring

Samen met mijn familie heb ik meerdere fysieke sportwinkels gerund, waarin ik jarenlang als werknemer en werkgever werkzaam ben geweest. Met elkaar stuurde we meer dan 20 personeelsleden aan en hield ik mij voornamelijk bezig met sponsoring en marketingwerkzaamheden voor het bedrijf.

E-commerce ervaring

Tijdens het runnen van de fysieke sportwinkels, maakte we de stap om ons assortiment online aan te bieden. Dat deden we d.m.v. gespecialiseerde sportwebshops. Zodoende lanceerde we in 2010 onze eerste wandelwebshop, waarna al gauw een wintersport-, tennis-, hardloop-, voetbal- en fitnesswebshop volgde. Dat pakte niet slecht uit, jaarlijks verzonden we tienduizenden bestellingen. Binnen het bedrijf was ik eindverantwoordelijk voor alle online marketing.

Daarom NEXTBOOST!

In mijn tijd als verkoopadviseur, haalde ik het meest voldoening uit het verkopen van hardloopschoenen. Waarom? Omdat hardlopen een blessuregevoelige sport is en de juiste schoenen van essentieel belang zijn voor een hardloper. Door uitgebreid advies te geven, kon ik veel hardlopers aan de juiste schoenen helpen. Dit is exact de reden waarom ik NEXTBOOST ben gestart. Ik haal voldoening uit het helpen van andere bedrijven, waarbij het juiste advies nét het verschil kan maken. Met mijn opgedane ervaring in de retail en e-commerce, help ik veel ondernemers met e-mailmarketing, SEO, SEA, adverteren via facebookcommunicatie en het laten maken van websites en webshops.

”Persoonlijk contact vind ik het allerbelangrijkst. Als wij gaan samenwerken, verdiep ik mij zoveel mogelijk in jouw bedrijf, zodat we écht met je mee kunnen denken over hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven. Als eindverantwoordelijke ben ik altijd jouw contactpersoon.”

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN