Eigenaar
NEXTBOOST

Met plezier breng ik jouw bedrijf naar een NEXT level!
Let’s BOOST!

Retail ervaring

Ik kom uit een gezin waarbij ondernemen met de paplepel is ingegoten. Samen met mijn familie heb ik meerdere fysieke sportwinkels gerund, waarin ik jarenlang als werknemer en werkgever werkzaam ben geweest. Met elkaar stuurde we meer dan 20 personeelsleden aan en hield ik mij voornamelijk bezig met sponsoring en marketingwerkzaamheden voor het bedrijf.

E-commerce ervaring

Na de graad ‘Bachelor of Business Administration’ behaald te hebben, besloten mijn broer en ik om het assortiment dat we in de fysieke winkels aanboden, ook online aan te bieden door middel van gespecialiseerde sportwebshops. We begonnen met een wandelwebshop, waarna we al gauw een winter-, tennis-, hardloop-, voetbal- en fitnesswebshop lanceerde. Zonder enige praktijkkennis van e-commerce, hebben wij ons in het diepe gestort en dat pakte niet slecht uit. 10 jaar lang verzonden we jaarlijks tienduizenden pakketten.

Daarom NEXTBOOST!

In mijn tijd als verkoopadviseur, haalde ik het meest voldoening uit het verkopen van hardloopschoenen. Waarom? Omdat hardlopen een blessuregevoelige sport is en de juiste schoenen van essentieel belang zijn voor een hardloper. Door uitgebreid advies te geven, kon ik veel hardlopers aan de juiste schoenen helpen. Dit is exact de reden waarom ik NEXTBOOST ben gestart. Ik haal voldoening uit het helpen van andere bedrijven, waarbij het juiste advies nét het verschil kan maken. Met mijn opgedane ervaring in de retail en e-commerce, denk ik veel ondernemers te kunnen helpen met e-mailmarketing, SEO, SEA, adverteren via facebookcommunicatie en het laten maken van websites en webshops.

”Persoonlijk contact, dat vinden we belangrijk. Als wij gaan samenwerken, verdiepen we ons in jouw bedrijf, zodat we écht met je mee kunnen denken over hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven. Als eindverantwoordelijke ben ik altijd jouw contactpersoon.”

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN