Hulp bij
verkopen via
marketplaces

Zorg voor extra omzet door te verkopen via market-
places zoals Bol.com. Wij helpen je erbij.

Marketplaces

Marketplaces zoals bol.com, Amazon, Beslist en Ebay zijn niet meer weg te denken. Deze platformen hebben meer dan 90% naamsbekendheid en trekken gigantisch veel bezoekers. Hoe mooi zou het zijn als je van hun bezoekers kan mee profiteren? Dat kan! En wij weten hoe.

”Er zijn twee manieren om je producten via een marketplace aan te bieden. Dat kan enerzijds door een rechtstreekse koppeling met een marketplace of anderzijds via een intermediar.”

Rechtstreeks via een marketplace

De meest eenvoudige manier om je producten via een marketplace aan te bieden, is de manier waarbij je een rechtstreekse koppeling hebt met een marketplace. Wij kunnen je hierbij van A tot Z helpen. We openen ten eerste een verkoopaccount, we realiseren een koppeling en zorgen ervoor dat alle producten online komen te staan die je via de marketplace wilt aanbieden. Ook brengen we je op de hoogte van alle tips & tricks waardoor je verkoopaccount goed zal renderen.

Via een intermediair

Als je in het bezit bent van een webshop met een groot aantal producten, dan is aansluiting bij een intermediair wellicht de beste optie. Door koppeling met een intermediair kunnen producten sneller toegekend worden aan productcategorieën binnen marketplaces. Je grote productaanbod kan daardoor veel sneller online komen te staan. Ook kun je heel veel zaken beter monitoren. Niet onbelangrijk: orders worden automatisch in de back-end van jouw webshop ingeschoten.

Wil je meer info? Neem contact met ons op. Wij kunnen je in het hele proces van A tot Z assisteren.

Daarom NEXTBOOST!

ERVARING

Meerdere webshops hebben we succesvol gekoppeld aan marketplaces

PERSOONLIJK

Je hebt altijd contact met dezelfde persoon, dat maakt het persoonlijk

BOOSTEN

Wij denken écht met je mee over hoe we je jouw bedrijf een boost kunnen geven

BEREIKBAAR

Mails beantwoorden we zo snel mogelijk, ook telefonisch zijn we goed bereikbaar

“BOOST je omzet door
te verkopen via market-
places. Ik geef je graag
advies en stel met
plezier de accounts
voor je in”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

CONTACT OPNEMEN