Wij BOOSTEN
jouw marketing!

NEXTBOOST ondersteunt je op allerlei vlakken bij
online- en offline marketing.

Marketing voor fysieke winkels & horeca ondernemingen

Met marketing voor horeca en detailhandel, focussen wij ons op digitale nieuwsbrieven, (retargeting) advertenties op Facebook en Instagram en op topposities in Google.

Marketing voor websites

Heb je een website en wil je beter gevonden worden in Google? Goed geschreven teksten zijn belangrijk voor optimale vindbaarheid. Wij schrijven ze.

Marketing voor webshops

Heb je een webshop en wil je een BOOST geven aan het aantal orders? Adverteren via Google en verkopen via Marketplaces zorgen direct voor extra bezoekers en verkopen.

“Door mijn jarenlange
ervaring in de retail en
e-commerce, heb ik veel
marketingervaring
opgedaan. Deze ervaring
deel ik graag met jou!”

Roy | Business Booster én altijd jouw contactpersoon

CONTACT OPNEMEN

Diensten

Content optimalisatie

Voor goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, is content optimalisatie van groot belang. Door content bepaalt Google namelijk de inhoud van jouw site of shop. Wij hebben de kennis voor het (her)schrijven van vindbare content.

Linkbuilding

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Door te linkbuilden, werf je externe links waardoor jouw website of webshop meer populariteit krijgt. Door linkbuilding aan ons uit te besteden, boosten we jouw Google posities.

Adverteren via Google

Google adverteren (SEA) is perfect geschikt om direct voor extra bezoekers en verkopen te zorgen. NEXTBOOST stelt voor jou alle Google campagnes in, waardoor je binnen de kortste keren bezoekers op jouw site of shop kunt verwachten.

Adverteren via social media

Soms is het handig om via social media jouw actie, video of verhaal extra onder de aandacht te brengen. NEXTBOOST kan je advertenties maken, publiceren en optimaliseren. Social media beheer behoort ook tot de mogelijkheden.

Verkopen via marketplaces

Marketplaces zoals bol.com en Amazon zijn niet meer weg te denken. Ze hebben een enorme bekendheid en ontvangen jaarlijks miljoenen bestellingen. Hoe mooi zou het zijn als je daarvan kan mee profiteren. Wij weten hoe!

Offline marketing

Het draait zeker niet alleen om online marketing. Offline marketing is net zo belangrijk. We ondersteunen je bij alle manieren van offline marketing zoals het ontwerpen van flyers, hui-aan-huis folders en advertenties.

Klaar om
samen te
BOOSTEN?

CONTACT OPNEMEN